Tel +31 (0)23 5 364 864 - Mail info@agkelektro.nl

Winkelconcepten.

Alles mooi gepresenteerd.

Het beste concept voor u op maat gemaakt.

Foto Showroom 940x244

De kleine accessoires zijn vaak het belangrijkst in uw winkel. Ze zijn onmisbaar om de apparatuur goed te laten functioneren en daarnaast genereert het veel “traffic” in uw winkel. Ook zijn het juist deze producten die de hoogste marges hebben. Daarom verdienen deze producten aandacht. Wist U dat met een uitgebalanceerd accessoires en verlichtingsassortiment uw omzet in de bruin en witgoed met 10% kan verbeteren? Dat is nog naast de verkoop van de accessoires zelf.

AGK Elektro is ervaren in het presenteren van verlichting, audio-video kabels, gsm accessoires, printer inkt, dimmers, stekkers en tafel-contactdozen en nog veel veel meer. Met inmiddels 18.000 producten in het magazijn kunnen wij bij ieder assortiment de juiste accessoires toevoegen. Dit alles tegen en scherpe prijs en, u koopt bij de groothandel niet bij uw concurrent.

Electrosave:  Een website voor u gemaakt.

ElectroSave-logo-def-groen

ElectroSave is het nieuwe hulp middel om uw accessoires online te verkopen. ElectroSave is een webshop en een franchiseformule in één!  Wij kunnen uw winkel inrichten met alle onderdelen voor het dagelijks gebruik in de keuken, stofzuigen, schoonmaken, computer en printer, audio en video, thuis en onderweg.

De webshop www.electrosave.nl is een webshop waarbij de consument de gewenste accessoires kan bestellen en waar wij via drop- shipment de bestelling zullen afleveren. De aflevering van de bestelling bij de electrosave dealers zal voor de consument altijd gratis zijn, zodat de bestelling bij de dealer afgehaald kan worden. Electrosave heeft een dealer netwerk met een landelijke dekking.

Uw eigen website verlichting en onderdelen : speciaal voor u gemaakt.

AGK Elektro levert u een eigen website in uw eigen huisstijl met het gehele electrosave assortiment.

  • Wij maken uw eigen website.
  • Wij zorgen voor de hosting.
  • Wij zorgen voor de financiële afhandeling van de bestellingen.
  • Wij zorgen voor de verzending van de bestellingen.

 

Meer over winkelinrichting en over electrosave? Bel 023 536 4864

Onze specialisten staan u graag te woord en adviseren u vrijblijvend over een goede indeling van uw accessoires.

Back to Top