Als klant uw eigen webshop?

Onze webshops Electrosave.nl en Onderdelenshopdebilt.nl hebben aanhangers gekregen, YES! Het is namelijk vanaf nu mogelijk om als klant een webshop via ons te laten ontwikkelen.

Op dit moment hebben al meerdere klanten een nieuwe webshop bij ons. Deze webshops bieden dezelfde producten aan als Electrosave.nl en Onderdelenshopdebilt.nl. Het voordeel van deze webshops is dat de logistiek gemakkelijker wordt. Consumenten kunnen ervoor kiezen om het bij de winkel op te halen, of het thuis te laten bezorgen. Wij krijgen bij AGK Elektro een order binnen en sturen deze op naar de gewenste locatie.

We zijn continu bezig om het gebruik van deze webshops te optimaliseren. De websites hebben geheel hun eigen huisstijl, maar krijgen wel (bijna) dezelfde indeling. Verder komen natuurlijk de eigen contactgegevens van de winkel op alle plekken in de website te staan, kunnen klanten hun eigen sliders kiezen op de homepage, worden de kleuren aangepast naar de wens van de klant en krijgen zij eigen pagina’s met teksten ‘over ons’ en ‘waarom ons’. Oftewel, op de website is niet meer te zien dat het via AGK Elektro loopt en u heeft als klant een compleet eigen webshop!

Hieronder kunt u een paar voorbeelden vinden van webshops die zijn ontwikkeld:

 

 

Wilt u ook een eigen webshop of heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen.