Tel +31 (0)23 5 364 864 - Mail info@agkelektro.nl

Ervaringen.

Reacties van onze klanten

AGK is een perfect aanspreekpunt. “Als ik haast heb, stapt er altijd wel iemand in de auto en bezorgt hij de producten op locatie”. Dat is service! Bovendien is AGK bereid om met je mee te denken. Veel groothandels haken af als je een ingewikkelde vraag stelt, of beloven terug te bellen, waarna je niks meer hoort. Maar bij AGK werken gelukkig wel mensen die een stapje extra willen zetten. Daar hebben ze ook absoluut de kennis voor in huis.
Hoekstra Totaaltechniek
Vrijwel alle kabeltjes en andere “kleine producten” worden al jaren lang bij AGK ingekocht. De banden zij heel nauw. Zo hebben zij tijdens onze verbouwing het lichtplan voor de winkel gemaakt en de “snoer- verlichting en stekkerwanden” ingericht. Een heel handig systeem, want we kunnen bestellingen nu direct via barcodes scannen en online plaatsen. Wat ik misschien nog wel prettiger vind, is het persoonlijk contact. Als we een vraag hebben, kunnen we altijd bellen. Je kunt dus gerust stellen dat we blij zijn met elkaar.
Nuis B.V.
We doen al jaren zaken met AGK Elektro en zijn zeer tevreden. Het uitgebreid assortiment, de nieuwe wand met lampen en accessoires slaan goed aan, snelle levering van de bestellingen, kortom een zeer gewaardeerde leverancier die alle afspraken zeer zeker ook nakomt.
Eltink in Bemmel
Wij zijn sinds het begin van 2014 bekend geworden met AGK Elektro.
Binnen een aantal weken voelde het bezoek van de vertegenwoordiger erg goed en zijn we een samenwerking aangegaan.
Al gauw bleek dat er veel mogelijk is bij AGK en wordt er in alle opzichte met je mee gedacht. Over de prijzen, leveringen, assortiment, website en vooral de kennis zijn wij zeer te spreken. Ons verlichting assortiment bleek verouderd en hebben AGK de opdracht gegeven om een nieuw concept voor te stellen.
Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een geheel nieuwe wand met meer dan alleen lichtbronnen.
Kort om een bedrijf waar je op kan bouwen !
Nico en Anita.
Doe het zelf Postert
Back to Top